• Nov
Osvežilec za avto Coconut - Shake
Osvežilec za avto Coconut - Shake
Osvežilec za avto Coconut - Shake
Osvežilec za avto Coconut - Shake
Osvežilec za avto Coconut - Shake
0

Osvežilec za avto Coconut - Shake

5,99 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Osvežilec za avto Shake Kokos: Poletna svežina v vašem vozilu

Uživajte v poletni dišavi za avto z lesenim osvežilcem Shake Kokos. Ta osvežilec zraka za avto, ki vsebuje 2 steklenički po 2,5ml, bo vašemu vozilu dodal svež in eksotičen vonj, ki vas bo spomnil na sproščujoče počitnice na tropskih plažah.

Najboljše dišave za avto: Shake Kokos

Iščete najboljše dišave za avto? Shake Kokos je prava izbira za vse, ki želijo v svojem vozilu ustvariti poletno in sproščujoče vzdušje. Ta dišava za avto vas bo z nežnim in eksotičnim vonjem kokosa popeljala na nepozabno potovanje v tropski raj.

Svež in eksotičen kokos

Shake Kokos je dišava, ki temelji na čudoviti in sveži aromi kokosa. Ta nežni vonj kokosa ustvarja občutek sprostitve in počitka, hkrati pa ohranja svežino in prijetnost zraka v vašem avtu.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
Osvežilci za avto z dolgotrajno dišavo

Naši osvežilci za avto so zasnovani tako, da zagotavljajo dolgotrajno dišavo, ki bo vaš avto ohranjala svež in prijeten. Leseni osvežilec za avto Shake Kokos je izdelan iz kakovostnih sestavin, ki omogočajo, da dišava traja dlje in ohranja svojo intenzivnost. Preizkusite Shake Kokos, enega najboljših osvežilcev za avto na trgu, in se prepustite poletnim učinkom vonja kokosa. Dovolite, da vas ta sveža dišava popelje na nepozabno potovanje, polno sprostitve in uživanja na tropskih plažah. Ne čakajte več in si privoščite ta čudoviti osvežilec za avto, ki bo vaše vozilo napolnil s svežino in eksotičnim vonjem kokosa.

124 Izdelkov

Podatki

Vonji
Coconut 🥥

Določene reference

Komentarji (0)

Osvežilec za avto Coconut -...

5,99 €