• Nov
Little Joe 👍 Flower- Love it!
Little Joe 👍 Flower- Love it!
Little Joe 👍 Flower- Love it!
0

Little Joe 👍 Flower- Love it!

4,85 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Little Joe Love it! vas bo očaral s cvetličnim vonjem.

Osvežilec "Little Joe 👍 Flower - Love it!" je popoln spremljevalec za tiste, ki želijo dodati prijetno in svežo dišavo v svoj avto. Ta očarljiv mali osvežilec v obliki veselih cvetov bo vaš avtomobil spremenil v oazo nežnih in pomirjujočih dišav, ki bodo zagotovo očarale vse potnike.

"Little Joe 👍 Flower - Love it!" je izdelan iz kakovostnih materialov in oblikovan z ljubeznijo do podrobnosti. Njegove mehke, a intenzivne disave cvetov so posebej izbrane, da vas popeljejo v svet naravnih arom in harmonije. Osvežilci za avto "Little Joe" so priznani po svoji dolgotrajnosti in edinstvenem dizajnu, kar zagotavlja, da bodo vaš avto napolnili z dišavami najvišje kakovosti.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Enostavno ga namestite na zračnik vašega vozila in se prepustite neustavljivim dišavam cvetov, ki bodo obogatile vašo vožnjo ter ustvarile sproščeno in udobno vzdušje. "Little Joe 👍 Flower - Love it!" je prava izbira za vse, ki iščejo praktične, a šarmantne osvežilce za avto, ki bodo polepšali vaše potovanje in razvajali vaša čutila.

 

Elegantna zasnova izdelka omogoča, da se te dišave ne samo osvežijo, temveč se tudi odlično ujemajo z notranjostjo vsakega avtomobila. Na voljo so v šestih skrbno izbranih dišavah, vsak v drugačni barvi. Zahvaljujoč iznajdljivi zasnovi lahko uživate v svežini v avtomobilu do 45 dni. Little Joe je popoln potovalni partner, ki si vedno želi priti v stik z vami. V ta edinstven vonj se lahko zelo hitro zaljubi.

133 Izdelkov

Podatki

Vonji
Flowers 🌹 🌸 💐

Določene reference

Komentarji (0)

Little Joe 👍 Flower- Love...

4,85 €