• Nov
Danny the Dog - Berry Blast
Danny the Dog - Berry Blast
Danny the Dog - Berry Blast
0

Danny the Dog - Berry Blast

4,99 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Berry Blast: Eksplozija Jagodičevja za Vaš Avto

Osvežilec za avto Berry Blast iz kolekcije Danny the Dog prinaša svež in živahen vonj jagodičevja, ki vaše vozilo napolni z občutkom naravne sladkosti in svežine. Ta edinstvena dišava za avto je namenjena vsem, ki želijo svojemu avtomobilu dodati dinamičen in osvežujoč vonj, ki poživi vsako vožnjo.

Glavne Značilnosti

Svežina Jagodičevja

Berry Blast prinaša bogato in aromatično doživetje, ki združuje note različnih jagod, ustvarjajoč sladko in osvežujočo atmosfero v vašem avtomobilu.

Dolgotrajna Dišava

Zasnovan za dolgotrajno svežino, ta osvežilec za avto zagotavlja, da vaš avto ostane prijetno dišeč tudi pri daljši uporabi.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Visokokakovostne Sestavine

Izdelan iz najboljših sestavin, Berry Blast zagotavlja kakovostno in trajnostno izkušnjo, brez škodljivih dodatkov.

Zakaj Izbrati Berry Blast?

Berry Blast ni le osvežilec zraka; je izjava o vašem slogu in osebnosti. Z njim pokažete, da vam je mar za udobje in atmosfero v vašem vozilu, hkrati pa dodajate dotik svežine, ki je vedno dobrodošel na vsaki poti.

Edinstvena Dišava za Vaše Vozilo

Če iščete način, kako iz vašega avta narediti bolj privlačno in prijetno okolje, je Berry Blast prava izbira. S to dišavo boste zagotovo izstopali in vaše vozilo bo postalo prostor, kjer se boste vedno radi vračali.

Preizkusite Berry Blast še danes in dovolite, da vaš avto zadiši po svežem jagodičevju, ki prinaša občutek čistosti in veselja na vsaki vožnji.

89 Izdelkov

Podatki

Vonji
Strawberry 🍓
Vonji
Cherry 🍒

Določene reference

Komentarji (0)

Danny the Dog - Berry Blast

4,99 €