Little Joe Family

Dišave za avto Little Joe - Različni vonji za prijetno dišečo vožnjo

Little Joe je majhen, a močan dišavni obesek, ki bo poskrbel, da bo vaš avtomobil dišal tako dobro, da boste pozabili, da je bilo kdaj kaj narobe. Na voljo je v različnih dišavah, ki se prilagajajo vašemu razpoloženju in okusu.

Sweet: Je sladka dišava, ki bo vaš avtomobil napolnila s svežimi notami medu, vanilije in sladkega kokosa. Ta dišava je kot nalašč za ljubitelje sladkih vonjev in bo vašemu vozilu dala prijetno, poletno vzdušje.

I Love You: Ta dišava je kot nalašč za tiste, ki imajo radi sladke, cvetlične vonje. Njegova sestava vključuje noto vrtnice, jasmina in ylang-ylanga, ki ustvarjajo romantično in čutno vzdušje.

Passion: Ta dišava bo sprožila vaše strasti in poskrbela za seksi vzdušje v vašem avtomobilu. Vsebuje note orientalskega lesa, ylang-ylanga in mošusa, ki skupaj ustvarjajo intenziven in zapeljiv vonj.

Vsaka dišava Little Joe je izdelana iz visokokakovostnih sestavin in bo vašemu avtomobilu zagotovila dolgotrajno svežino, saj bo dišava trajala do 45 dni. Poleg tega je ta dišavni obesek preprost za namestitev - samo obesite ga na vzvratno ogledalo in uživajte v svežini!

Aktivni filtri

Stanje zalog: Zmerno
Na zalogi

Little Joe Cashmere

🌟 Avto osvežilec Little Joe Cashmere: Razkošje in svežina v...

4,49 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Little Joya Passion

Strastna harmonija z dišavo "Little Joya  Passion"Razvajajte...

4,49 €
Stanje zalog: Visoko
Na zalogi

Dišeča kartica - več vonjev

Popolna rešitev za svežino v omari, predalu in pisarni Little...

2,60 €