• Nov
Little Joe Metalic - Ginger
Little Joe Metalic - Ginger
Little Joe Metalic - Ginger
Little Joe Metalic - Ginger
Little Joe Metalic - Ginger
0

Little Joe Metalic - Ginger Lemon

4,59 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Little Joe GINGER LEMON - Dišava za avto in osvežilec zraka

Zagotovite si svež in prijeten vonj v vašem avtomobilu z Little Joe GINGER LEMON dišavo za avto in osvežilcem zraka. Ta posebna dišava je ustvarjena, da vašo vožnjo naredi še bolj prijetno in odišavi vaš avtomobil.

Prijetna dišava za vaš avtomobil

Z dišavo Little Joe GINGER boste ustvarili prijetno in osvežujočo vonjavo v vašem vozilu. Njegov edinstven vonj po ingverju bo odpravil neprijetne vonjave ter ustvaril svež in prijeten vonj, ki bo vašo vožnjo naredil bolj udobno in prijetno.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Učinkovito odpravljanje neprijetnih vonjav

Z Little Joe GINGER dišavo za avto boste učinkovito odpravili neprijetne vonjave v avtomobilu, kot so vonj po hrani, tobaku ali drugih neprijetnih vonjavah. Njegova močna formula bo hitro preplavila vaše vozilo s svežino ingverja ter poskrbela za prijetno in osvežujočo atmosfero.

Enostavna uporaba

Uporaba dišave Little Joe GINGER je enostavna. Preprosto ga pritrdite v avtomobil na primerno mesto, na primer na prezračevalne reže, in že bo začel sproščati svojo čudovito vonjavo. S svojo kompaktno obliko se bo popolnoma prilegal v vaše vozilo, ne da bi motil vašo vožnjo.

Naročite Little Joe GINGER danes

Zagotovite si svežino in prijeten vonj v vašem avtomobilu z Little Joe GINGER dišavo za avto in osvežilcem zraka. Naročite svojega danes in uživajte v prijetni vonjavi ingverja med vsako vožnjo.

227 Izdelkov

Podatki

Vonji
Ingver
Vonji
Lemon 🍋

Določene reference

Komentarji (0)

Little Joe Metalic - Ginger...

4,59 €