• Nov
Dišava za omaro Vanilla & Carite
Dišava za omaro Vanilla & Carite
Dišava za omaro Vanilla & Carite
0

Dišava za omaro Vanilla & Carite

3,99 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Osvežilec Vanilla & Carite: naravna in prefinjena dišava za omare

Vanilla & Carite - naravna dišava za omare

Osvežilec za omare Vanilla & Carite je odlična izbira za tiste, ki si želijo svoje omare odišaviti z naravnimi, prijetnimi in prefinjenimi vonjavami. Ta osvežilec za omaro združuje slastno aromo vanilije in mehkobo Karitejevega masla, ki bo vaše prostore napolnil s toplino in udobjem.

Enostavna uporaba dišav za omare

Dišava za omaro je zelo enostavna za uporabo. V paketu prejmete tri vrečke z držalom, ki vsebujejo 100% naravne granule, obogatene z eteričnimi olji. Vrečke s granulami lahko postavite kamorkoli v omari, predalih ali škatlah z oblačili. Držalo omogoča enostavno pritrditev vrečke na omaro ali postavitev na polico, s čimer zagotovite dolgotrajno dišavo.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
Uživajte v dolgotrajni svežini z dišavo za omaro Vanilla & Carite

Dišave za omare, kot je Vanilla & Carite, nudijo dolgotrajno svežino in prijeten vonj v vaših omarah. Naravne granule v vrečkah absorbirajo vlago in neprijetne vonjave, kar zagotavlja, da bodo vaše omare vedno dišale sveže in čisto. S tem osvežilcem za omaro boste uživali v čistosti in svežini svojih omar, ne da bi bili izpostavljeni škodljivim kemikalijam ali drugim snovem.

Dišava za omaro za vse prostore v vašem domu

Dišava za omaro Vanilla & Carite je primerna za vse vrste omar in prostorov v vašem domu, od spalnice in otroške sobe do kuhinje. Ne samo, da bo vaša garderoba dišala sveže in čisto, ampak bo tudi zmanjšala neprijetne vonjave in vlago, ki lahko škoduje vašim oblačilom. S to dišavo za omaro boste uživali v naravnih vonjavah in čistem zraku, ne da bi škodovali sebi ali okolju.

188 Izdelkov

Podatki

Vonji
Vanilla
Vonji
Ostalo

Določene reference

Komentarji (0)

Dišava za omaro Vanilla &...

3,99 €