• Nov
Dišeča kartica - več vonjev
Dišeča kartica - več vonjev
Dišeča kartica - več vonjev
Dišeča kartica - več vonjev
0

Dišeča kartica - več vonjev

2,60 €
Stanje zalog: Visoko
Na zalogi

Popolna rešitev za svežino v omari, predalu in pisarni

Little Joe kartica dišava je inovativen in priročen izdelek, zasnovan za ohranjanje svežine v vaši omari, predalu ali pisarni. Na voljo je v sedmih različnih barvah in vonjavah, ki bodo zadovoljile vsak okus. 

7 različnih barv in vonjev za vsakogar

Little Joe kartica dišava prihaja v sedmih privlačnih barvah, ki so povezane z različnimi vonjavami. Vsaka barva predstavlja edinstven vonj, ki bo obogatil vaš prostor. Izberite med:

  • Nežno modro - sveža morska sapica
  • Živahno zeleno - osvežilna metina svežina
  • Toplo rumeno - sočna limonina citrusna svežina
  • Energično oranžno - sladka pomarančna aroma
  • Nežno rdeča - svežina češnje
  • Šik vijolično - sproščujoča sivka
  • Urbano bela - nevtralna svežina novega avta
Dišava: Vanilija

Pohiti! Na voljo še 20 izdelkov
 • Visa
 • PayPal
 • MasterCard

Enostavna uporaba in namestitev

Little Joe kartica dišava je zasnovana za enostavno uporabo. Njegova posebna zasnova z zanko omogoča, da jo enostavno obesite na obešalnik v omari, na ročaj predala ali kjer koli v pisarni. Ne potrebujete nobenih posebnih orodij ali dodatkov za namestitev, kar pomeni, da lahko uživate v svežini v trenutku.

Dolgotrajna in učinkovita svežina

Little Joe kartica dišava je zasnovana tako, da zagotavlja dolgotrajno in učinkovito svežino. Njene kakovostne sestavine ohranjajo vonj svež in prijeten tudi po več tednih uporabe. Poleg tega se lahko uporablja v vseh vrstah prostorov, vključno z garderobnimi sobami, kuhinjami, dnevnimi sobami in pisarnami.

Zagotovite si Little Joe kartico dišavo in uživajte v čudoviti svežini, ki bo obogatila vaš dom ali delovno okolje. Ne glede na to, katero barvo ali vonj izberete, boste lahko uživali v dolgotrajni in prijetni svežini, ki bo naredila vaš prostor bolj vabljiv in udoben.

Ekološko prijazna in varna izbira

Little Joe kartica dišava je izdelana iz visokokakovostnih, netoksičnih materialov, ki so varni za uporabo v vašem domu ali pisarni. Poleg tega je izdelek oblikovan z mislijo na okolje, saj se zmanjšuje količina odpadkov v primerjavi z drugimi dišečimi rešitvami, kot so aerosoli.

Odlično darilo za vsakogar

Ne glede na to, ali iščete praktično in prijetno darilo za družinskega člana, prijatelja ali sodelavca, je Little Joe kartica dišava odlična izbira. S svojo privlačno embalažo in raznolikimi vonjavami bo zagotovo navdušila vsakogar, ki ga obdarujete.

Darilo

Little Joe kartica dišava je popolna rešitev za tiste, ki si želijo svežega in prijetnega vonja v svojem domu ali pisarni. Z enostavno uporabo, dolgotrajno svežino in široko paleto vonjev je ta izdelek idealen za vsakogar, ki si želi izboljšati svoje bivalno ali delovno okolje. Ne odlašajte - zagotovite si svojo Little Joe kartico dišavo še danes!

20 Izdelkov

Določene reference

Komentarji (0)

Dišeča kartica - več vonjev

2,60 €