• Nov
Osvežilec za avto Levander - Shake
Osvežilec za avto Levander - Shake
Osvežilec za avto Levander - Shake
1

Osvežilec za avto Levander - Shake

5,99 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Leseni osvežilec za avto Shake Levander: Sproščujoča dišava s pridihom Provanse

Razvajajte se z dišavo za avto z lesenim osvežilcem Shake Levander. Ta osvežilec zraka za avto, ki vsebuje 2 steklenički po 2,5ml, bo vašemu vozilu dodal prijetno in sproščujočo dišavo, ki bo spominjala na čudovite polja sivke v Provansi.

Najboljše dišave za avto: Shake Levander

Iščete najboljše dišave za avto? Shake Levander je prava izbira za tiste, ki želijo ustvariti sproščujoče in pomirjujoče vzdušje.Ta dišava za avto vas bo s svojo nežno in cvetlično aromo popeljala na nepozabno potovanje v srce Provanse.

Čarobna lavanda

Shake Levander je dišava, ki temelji na čudoviti in sproščujoči aromi sivke. Ta nežni vonj sivke ustvarja občutek miru in pomirja vaše čute, in ohranja svežino in čistost zraka v vašem avtu.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
Osvežilci za avto z dolgotrajno dišavo

Naši osvežilci za avto so zasnovani tako, da zagotavljajo dolgotrajno dišavo, ki bo vaš avto ohranjala svež in prijeten. Leseni osvežilec za avto Shake Levander je izdelan iz kakovostnih sestavin, ki omogočajo, da dišava traja dlje in ohranja svojo intenzivnost. Preizkusite Shake Levander, enega najboljših osvežilcev za avto na trgu, in se prepustite sproščujočim učinkom vonja sivke. Dovolite, da vas ta nežna dišava popelje na nepozabno potovanje, polno miru in sprostitve. Ne čakajte več in si privoščite ta čudoviti osvežilec za avto, ki bo vaše vozilo napolnil s svežino in čarobno dišavo Provanse.

143 Izdelkov

Podatki

Vonji
Lavander

Določene reference

Komentarji (0)

Osvežilec za avto Levander...

5,99 €