• Nov
Osvežilec za sesalec Levander - Shake
Osvežilec za sesalec Levander - Shake
Osvežilec za sesalec Levander - Shake
0

Osvežilec za sesalec Levander - Shake

3,99 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Dišava za sesalec Levander - Svežina naravne sivke v vašem domu

Dišava za sesalec Levander je idealna rešitev za vse, ki si želite svežega in prijetnega vonja v svojem domu. Ta osvežilec je narejen z uporabo eteričnega olja sivke, ki ima certifikat EKO, kar pomeni, da je primeren za ljudi, ki so občutljivi in ne želijo uporabljati močnih umetnih dišav.

Naravna sivka za pomirjajoč vonj

Sivka je že dolgo znana po svojih pomirjajočih učinkih, zato je odlična izbira za osvežilec za sesalec. Njeno eterično olje ne samo ustvarja prijeten vonj, ampak ima tudi antibakterijske lastnosti, ki pomagajo odstraniti neprijetne vonjave in bakterije iz zraka. Tako bo dišava za sesalec Levander poskrbela za svežino, prijeten vonj ter čisto in zdravo okolje v vašem domu.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Nežna dišava sivke za vsakogar

Osvežilec za sesalec Levander bo napolnil vaš dom z nežnim in subtilnim vonjem sivke, ki je prijeten za vsakogar. Naravna dišava sivke je prijetna, nevsiljiva in nežna, kar omogoča prijetno vzdušje v vašem domu, ne da bi bil vonj premočan ali vsiljiv.

Zagotovite si svežino s dišavo za sesalec Levander

Ustvarite svežino in prijeten vonj v vašem domu z dišavo za sesalec Levander. S svojim naravnim vonjem sivke bo osvežilec poskrbel za pomirjajočo atmosfero, odstranil neprijetne vonjave ter ohranil čisto in zdravo okolje v vašem domu. Naročite dišavo za sesalec Levander danes in uživajte v svežini naravne sivke v vsakem kotičku vašega doma.

335 Izdelkov

Podatki

Vonji
Lavander

Določene reference

Komentarji (0)

Osvežilec za sesalec...

3,99 €