• Nov
Wunder-Baum - Strawberry
0

Wunder-Baum - Strawberry 🍓

2,10 €
Stanje zalog: Visoko
Na zalogi
7612720201006

Wunder-Baum Strawberry - dišava za avto in osvežilec zraka

Uživajte v prijetni dišavi sladkih jagod med vožnjo s Wunder-Baum Strawberry dišavo za avto in osvežilcem zraka. S svojo neverjetno dišavo, bo ta izdelek odpravil neprijetne vonjave v vašem avtu in ustvaril svež in prijeten vonj, ki bo polepšal vašo vožnjo.

Prijetna dišava za vaš avtomobil

Wunder-Baum Strawberry dišava za avto je popolna izbira za vse, ki si želijo ohraniti svež in prijeten vonj v svojem vozilu. S svojo dišavo po sladkih jagodah, ta osvežilec zraka zagotavlja prijetno doživetje med vožnjo, ki bo vašo vožnjo naredila bolj prijetno in udobno.

Z Wunder-Baum Strawberry dišavo za avto in osvežilcem zraka, boste učinkovito odpravili nezaželjene vonjave v avtu. S svojo močno dišavo,bo vaš avto vedno dišal sveže in prijetno.

Pohiti! Na voljo še 29 izdelkov
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Enostavna uporaba

Wunder-Baum Strawberry dišava za avto in osvežilec zraka je zelo enostaven za uporabo. Preprosto ga obesite na ogledalo v vašem avtomobilu, da se bo njegova dišava po sladkih jagodah širila po celotnem avtomobilu. Z lahkoto lahko prilagodite intenzivnost dišave glede na vaše želje in potrebe.

Naročite Wunder-Baum Strawberry danes

Uživajte v sveži in prijetni dišavi sladkih jagod med vožnjo z Wunder-Baum Strawberry dišavo za avto in osvežilcem zraka. Naročite svojega danes in si privoščite prijetno in udobno vožnjo vsak dan.

Wunder-Baum je blagovna znamka avtomobilskih osvežilcev zraka, ki so priljubljeni po vsem svetu. Gre za majhne, dišeče papirnate ali plastične drevesce, ki jih lahko obesimo v avtomobilu, da nevtralizirajo neprijetne vonjave in ustvarijo prijetno dišavo v notranjosti avtomobila.

Osvežilci Wunder-Baum so na voljo v številnih dišavah, od klasičnih vonjev, kot so češnja, vanilija in citrusi, do bolj nenavadnih, kot so vonj po kokakoli ali čokoladi. Poleg klasičnih oblik drevescev so na voljo tudi drugi dizajni, kot so srčki, zvezdice in podobno.

Osvežilci Wunder-Baum so preprosti za uporabo - samo odpremo embalažo in obesimo drevesce na ogledalo ali drugo primerno mesto v avtomobilu. Lahko trajajo do nekaj tednov ali celo mesecev, odvisno od intenzivnosti dišave in uporabe avtomobila.

Kljub svoji preprostosti so osvežilci Wunder-Baum zelo učinkoviti pri odpravljanju neprijetnih vonjav v avtomobilu.

29 Izdelkov

Podatki

Vonji
Strawberry 🍓

Določene reference

ean13
7612720201006
Komentarji (0)

Wunder-Baum - Strawberry 🍓

2,10 €