• Nov
Osvežilec za avto Anti-tobacco - Shake
Osvežilec za avto Anti-tobacco - Shake
Osvežilec za avto Anti-tobacco - Shake
0

Osvežilec za avto Anti-tobacco - Shake

5,99 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Leseni osvežilec za avto Shake Anti-tabaco - 2 x 2,5 ml

Osvežite vaš avtomobil s prijetnim vonjem lesa in kvalitetne dišave, ki učinkovito nevtralizira vonj tobaka v vašem avtu. Shake Anti-tabaco je narejen iz naravnih sestavin, ki so vgrajene v stekleničke izdelane iz recikliranega materiala. Vonj lesa v kombinaciji z dišavo ustvarja popolno okolje v vašem avtomobilu, ki traja do 60 dni.

Dišave za avto z naravnimi sestavinami

Leseni osvežilec za avto Shake Anti-tabaco vsebuje 100% naravne sestavine, ki so prijazne do okolja in vašega zdravja. Vsi materiali so reciklirani, zato lahko uživate v prijetnem vonju in hkrati pomagate ohranjati naš planet čist.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Najboljši osvežilci za avto na trgu

Shake Anti-tabaco je eden izmed najboljših osvežilcev za avto na trgu, ki zagotavlja popolno dišavo in svežino v vašem avtomobilu. S svojim prijetnim vonjem lesa in dišave bo osvežilec v vašem avtomobilu ustvaril prijetno in sproščeno vzdušje, ki bo v vaše vozilo privabljalo tudi vaše sopotnike.

Vonj lesa v kombinaciji z dišavo

Shake Anti-tabaco je idealna kombinacija vonja lesa in kvalitetne dišave, ki učinkovito nevtralizira vonj tobaka v vašem avtu. Vonj lesa daje avtomobilu naraven in prijeten vonj, medtem ko dišava poskrbi za svežino in nevtralizira vonj tobaka.

Dolgotrajna svežina in prijeten vonj

Leseni osvežilec za avto Shake Anti-tabaco zagotavlja dolgotrajno svežino in prijeten vonj v vašem avtomobilu, ki traja do 60 dni. Steklenički vsebujeta visokokakovostno dišavo, ki se sprošča postopoma, zato boste vedno uživali v prijetnem vonju in svežini, ki jo zagotavlja Shake Anti-tabaco.

Zato ne čakajte več, osvežite svoj avtomobil z lesenim osvežilcem za avto Shake Anti-tabaco in uživajte v popolni dišavi ter svežini vašega vozila.

130 Izdelkov

Podatki

Vonji
Ostalo

Določene reference

Komentarji (0)

Osvežilec za avto...

5,99 €