• Nov
Osvežilec za avto Orange - Shake
Osvežilec za avto Orange - Shake
Osvežilec za avto Orange - Shake
0

Osvežilec za avto Orange - Shake

5,99 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Leseni osvežilec za avto Shake Pomaranča: Poživljajoč vonj naravnih sestavin

Osvežilci za avto: Naravni vonji za boljšo vožnjo

Leseni Osvežilec za avto Shake Pomaranča vsebuje dve steklenički po 2,5 ml, ki v vašem avtu zagotavljata dolgotrajno in poživljajočo dišavo. Naravni osvežilec zraka za avto je narejen iz kakovostnih sestavin, ki ustvarjajo vonj sveže pomaranče in vas osvežujejo med vožnjo.

Dišave za avto: Shake Pomaranča za osvežitev vašega vozila

Leseni Osvežilec za avto Shake Pomaranča je eden izmed najboljših osvežilcev za avto zaradi svoje naravne sestave in vonja, ki spominja na sveže olupljeno pomarančo. Ta osvežilec je primeren za vse, ki želijo v svojem vozilu ohranjati prijeten vonj.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
Enostavna uporaba in prilagodljivost

Leseni Osvežilec za avto Shake Pomaranča je enostaven za uporabo – preprosto ga obesite na vzvratno ogledalo ali drugo primerno mesto v avtomobilu. Njegova prilagodljivost omogoča uporabo tudi v drugih prostorih, kot so omare, pisarne ali domači prostori.

Naravni osvežilci za avto: Najboljša izbira za vaše vozilo

Leseni Osvežilec za avto Shake Pomaranča je odlična izbira med naravnimi osvežilci za avto, saj vam zagotavlja čisti vonj naravnih sestavin. Tako boste lahko uživali v vožnji in prijetni dišavi, brez škodljivih snovi, ki jih lahko najdemo v drugih osvežilcih.

Uživajte v poživljajoči dišavi Lesenega Osvežilca za avto Shake Pomaranča

Preizkusite Leseni Osvežilec za avto Shake Pomaranča in uživajte v vonju, ki vam bo polepšal vsak dan. Naj bo to vaša izbira med dišavami za avto, saj bo zagotovo poskrbel za osvežitev vašega vozila.

123 Izdelkov

Podatki

Vonji
Orange 🍊

Določene reference

Komentarji (0)

Osvežilec za avto Orange -...

5,99 €