• Nov
Osvežilec za avto Vanilla - Shake (2x45 ml)
Osvežilec za avto Vanilla - Shake (2x45 ml)
Osvežilec za avto Vanilla - Shake (2x45 ml)
0

Osvežilec za avto Vanilla - Shake (2x45 ml)

5,99 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi

Osvežilec zraka za avto Shake Vanillia - Lesena dišava za avto, ki vam prinaša sladko svežino vanilije

Osvežilci za avto Shake® - kakovost in eleganca v obliki dišave

Osvežilec zraka za avto Shake Vanillia je del ekskluzivne kolekcije VIP dišav za avto, ki izstopajo zaradi svoje kakovosti in edinstvenosti. Izdelani iz izbranih esenc na osnovi eteričnih olj, nudijo osvežilci Shake® nepozabno dišavno izkušnjo. Sladka in nežna dišava vanilije bo v vaš avto prinesla prijetno vzdušje in dolgotrajno svežino.

Lesena dišava za avto, ki obogati vaš prostor

Shake Vanillia osvežilec zraka za avto je izdelan iz lesa, ki je naravni nosilec dišave. Les absorbira esenco vanilije in jo nežno sprošča v vaš avto, ustvarjajoč prijetno in toplo atmosfero. 

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Lesena dišava za avto, ki obogati vaš prostor

Shake Vanillia osvežilec zraka za avto je izdelan iz lesa, ki je naravni nosilec dišave. Les absorbira esenco vanilije in jo nežno sprošča v vaš avtomobilski prostor, ustvarjajoč prijetno in toplo atmosfero. Ta dišava za avto se ne samo zlije z vašim prostorom, temveč ga tudi obogati in naredi bolj udobnega.

Osvežilci zraka za avto Shake® - 20 različnih vonjev za vaše zadovoljstvo

Osvežilci Shake® so na voljo v 20 različnih vonjih, ki so skrbno izbrani in sestavljeni iz finega nabora eteričnih olj. Ne glede na vaš okus, boste v naši kolekciji zagotovo našli dišavo, ki vam bo najbolj ustrezala. Izberite Shake Vanillia za sladko in tolažilno dišavo ali preizkusite katero od naših drugih VIP dišav za avto za drugačno senzorično izkušnjo.

Z našim osvežilcem zraka za avto Shake Vanillia boste doživeli popolno kombinacijo sladke svežine in topline, ki bo vaš avtomobilski prostor spremenila v oazo udobja. Ne odlašajte in si zagotovite svoj osvežilec zraka za avto Shake Vanillia še danes!

125 Izdelkov

Podatki

Vonji
Vanilla

Določene reference

Komentarji (0)

Osvežilec za avto Vanilla...

5,99 €