• Nov
Ambio Jagoda
0

Ambio Jagoda

3,90 €
Stanje zalog: Visoko
Na zalogi

Ambio Jagoda: Sveža in sladka dišava za vaš dom in avto

Uživajte v sladkem in svežem vonju Ambio Jagoda osvežilca zraka, ki prinaša prijetno dišavo v vaš dom in avto. Ta naravni osvežilec je izdelan iz kakovostnih, ekoloških sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajno in nevsiljivo dišavo.

Med dišavami za avto se Ambio Jagoda uvršča med priljubljene izbire, saj ponuja sladko in osvežilno dišavo, ki bo obogatila vaše vožnje. Poleg tega je Ambio Jagoda odlična izbira med osvežilci za avto, saj ohranja svežino in prijeten vonj, ki ga vsi cenimo v svojem vozilu. Preizkusite Ambio Jagoda osvežilec zraka in uživajte v sveži in sladki dišavi, ki bo razveselila vaš dom in avto.

Pohiti! Na voljo še 27 izdelkov
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Na voljo v 11 različnih aromatičnih dišavah, je Ambio Organic idealen za vse, ki cenijo naravne in trajnostne rešitve.

Naravne sestavine za čisto in zdravo okolje

Ambio Organic osvežilec zraka temelji na stisnjenih lesnih vlaknih, ki ne vsebujejo dodanih lepil ali topil. To pomeni, da je izdelek popolnoma naraven in ne vsebuje škodljivih kemikalij, ki bi lahko škodovale vašemu zdravju ali okolju. Poleg tega je embalaža izdelka iz reciklabilne aluminijaste pločevinke, izdelane v Sloveniji, kar dodatno zmanjšuje njegov okoljski odtis.

Izberite med 11 različnimi aromatičnimi dišavami

Ambio Organic osvežilec zraka je na voljo v 11 različnih aromatičnih dišavah, ki bodo zadovoljile vsak okus. Izberite med osvežujočimi, sproščujočimi ali energijskimi vonjavami in uživajte v dolgotrajni svežini, ki jo prinaša ta edinstven izdelek.

Dolgotrajna in nevsiljiva dišava

Ena izmed glavnih prednosti osvežilca zraka Ambio Organic je dolgotrajna in nevsiljiva dišava, ki jo zagotavlja. Intenzivnost vonja ostaja konstantna skozi čas, kar pomeni, da boste lahko uživali v prijetnem in svežem okolju, ne glede na to, kako dolgo uporabljate izdelek.

Za konec

Če iščete naravno in trajnostno rešitev za ohranjanje svežine v vašem avtomobilu ali drugih prostorih, je Ambio Organic osvežilec zraka prava izbira za vas. Z dolgotrajno in nevsiljivo dišavo ter širokim naborom aromatičnih dišav boste lahko uživali v čistem in odišavljenem prostoru. 

27 Izdelkov

Podatki

Vonji
Strawberry 🍓

Določene reference

Komentarji (0)

Ambio Jagoda

3,90 €