• Nov
Ambio Zeleno Jabolko
Ambio Zeleno Jabolko
Ambio Zeleno Jabolko
0

Ambio Zeleno Jabolko

3,90 €
Stanje zalog: Zmerno
Na zalogi

Ambio Zeleno Jabolko: Osvežujoča in energična dišava za vaš dom ali avto

Prebudite svoje čute z osvežujočim vonjem Ambio Zeleno Jabolko osvežilca zraka, ki prinaša živahno in energično dišavo v vaš dom ali avto. Ta naravni osvežilec je izdelan iz vrhunskih, ekoloških sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajno in nevsiljivo dišavo. Ambio Zeleno Jabolko je odličen za oživljanje vašega okolja in dodajanje svežine ter pozitivne energije v vaš vsakdan. Preizkusite Ambio Zeleno Jabolko dišavo za avto in dom in uživajte v osvežujočem vonju, ki bo preplavil vaše prostore in avto.

Pohiti! Na voljo še 15 izdelkov
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Na voljo v 11 različnih aromatičnih dišavah, je Ambio Organic idealen za vse, ki cenijo naravne in trajnostne rešitve.

Naravne sestavine za čisto in zdravo okolje

Ambio Organic dišava za avo ali dom temelji na stisnjenih lesnih vlaknih, ki ne vsebujejo dodanih lepil ali topil. To pomeni, da je izdelek popolnoma naraven in ne vsebuje škodljivih kemikalij, ki bi lahko škodovale vašemu zdravju ali okolju. Poleg tega je embalaža izdelka iz reciklabilne aluminijaste pločevinke, izdelane v Sloveniji, kar dodatno zmanjšuje njegov okoljski odtis.

Izberite med 11 različnimi aromatičnimi dišavami

Ambio Organic osvežilec zraka je na voljo v 11 različnih aromatičnih dišavah, ki bodo zadovoljile vsak okus. Izberite med osvežujočimi, sproščujočimi ali energijskimi vonjavami in uživajte v dolgotrajni svežini, ki jo prinaša ta edinstven izdelek.

Dolgotrajna in nevsiljiva dišava

Ena izmed glavnih prednosti osvežilca zraka Ambio Organic je dolgotrajna in nevsiljiva dišava, ki jo zagotavlja. Intenzivnost vonja ostaja konstantna skozi čas, kar pomeni, da boste lahko uživali v prijetnem in svežem okolju, ne glede na to, kako dolgo uporabljate izdelek.

Za konec

Če iščete naravno in trajnostno rešitev za ohranjanje svežine v vašem avtomobilu ali drugih prostorih, je Ambio Organic osvežilec zraka prava izbira za vas. Z dolgotrajno in nevsiljivo dišavo ter širokim naborom aromatičnih dišav boste lahko uživali v čistem in odišavljenem prostoru. 

15 Izdelkov

Podatki

Vonji
Apple 🍏

Določene reference

Komentarji (0)

Ambio Zeleno Jabolko

3,90 €