• Nov
Wunder-Baum - Wild Instinct
0

Wunder-Baum - Wild Instinct

2,10 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi
7612720201006

Wunder-Baum Wild Instinct je avtomobilski osvežilec zraka, ki bo prebudil vaš divji instinkt. Dišava je  sestavljena iz senzualnega belega mošusa, ovitega v čiste, svetle cvetlične note. Z njim boste odpravili neprijetne vonjave v avtomobilu in ustvarili prijeten vonj, ki bo prebudil vašo divjo stran.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Wunder-Baum je blagovna znamka avtomobilskih osvežilcev zraka, ki so priljubljeni po vsem svetu. Gre za majhne, dišeče papirnate ali plastične drevesce, ki jih lahko obesimo v avtomobilu, da nevtralizirajo neprijetne vonjave in ustvarijo prijetno dišavo v notranjosti avtomobila.

Osvežilci Wunder-Baum so na voljo v številnih dišavah, od klasičnih vonjev, kot so češnja, vanilija in citrusi, do bolj nenavadnih, kot so vonj po kokakoli ali čokoladi. Poleg klasičnih oblik drevescev so na voljo tudi drugi dizajni, kot so srčki, zvezdice in podobno.

Osvežilci Wunder-Baum so preprosti za uporabo - samo odpremo embalažo in obesimo drevesce na ogledalo ali drugo primerno mesto v avtomobilu. Lahko trajajo do nekaj tednov ali celo mesecev, odvisno od intenzivnosti dišave in uporabe avtomobila.

Kljub svoji preprostosti so osvežilci Wunder-Baum zelo učinkoviti pri odpravljanju neprijetnih vonjav v avtomobilu.

60 Izdelkov

Podatki

Vonji
Ostalo

Določene reference

ean13
7612720201006
Komentarji (0)

Wunder-Baum - Wild Instinct

2,10 €