• Nov
Wunder-Baum - Everfresh
0

Wunder-Baum - Everfresh

2,10 €
Stanje zalog: Nizko
Na zalogi
7612720201006

Wunder-Baum Everfresh je dišava za avto, ki ustvarja svež vonj, ki vas bo spremljal na poti. S svojo prijetno dišavo odpravlja neprijetne vonjave v avtomobilu ter ustvarja čist in prijeten vonj, ki vas bo osvežil.

Pohiti! Na voljo še 6 izdelkov
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Wunder-Baum je blagovna znamka avtomobilskih osvežilcev zraka, ki so priljubljeni po vsem svetu. Gre za majhne, dišeče papirnate ali plastične drevesce, ki jih lahko obesimo v avtomobilu, da nevtralizirajo neprijetne vonjave in ustvarijo prijetno dišavo v notranjosti avtomobila.

Osvežilci Wunder-Baum so na voljo v številnih dišavah, od klasičnih vonjev, kot so češnja, vanilija in citrusi, do bolj nenavadnih, kot so vonj po kokakoli ali čokoladi. Poleg klasičnih oblik drevescev so na voljo tudi drugi dizajni, kot so srčki, zvezdice in podobno.

Osvežilci Wunder-Baum so preprosti za uporabo - samo odpremo embalažo in obesimo drevesce na ogledalo ali drugo primerno mesto v avtomobilu. Lahko trajajo do nekaj tednov ali celo mesecev, odvisno od intenzivnosti dišave in uporabe avtomobila.

Kljub svoji preprostosti so osvežilci Wunder-Baum zelo učinkoviti pri odpravljanju neprijetnih vonjav v avtomobilu.

6 Izdelkov

Podatki

Vonji
Ice 🧊

Določene reference

ean13
7612720201006
Komentarji (0)

Wunder-Baum - Everfresh

2,10 €