• Nov
Wunder-Baum - Bubble Gum
0

Wunder-Baum - Bubble Gum

2,10 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi
7612720201006

Wunder-Baum Bubble Gum je dišava za avto, ki diši po sladki, sočni in zabavni žvečilni gumiji, ki vas bo spomnil na vaše otroštvo. S svojo prijetno in igrivo dišavo odpravlja neprijetne vonjave v avtomobilu ter ustvarja prijeten in sladek vonj, ki bo naredil vašo vožnjo bolj zabavno.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Wunder-Baum je blagovna znamka avtomobilskih osvežilcev zraka, ki so priljubljeni po vsem svetu. Gre za majhne, dišeče papirnate ali plastične drevesce, ki jih lahko obesimo v avtomobilu, da nevtralizirajo neprijetne vonjave in ustvarijo prijetno dišavo v notranjosti avtomobila.

Osvežilci Wunder-Baum so na voljo v številnih dišavah, od klasičnih vonjev, kot so češnja, vanilija in citrusi, do bolj nenavadnih, kot so vonj po kokakoli ali čokoladi. Poleg klasičnih oblik drevescev so na voljo tudi drugi dizajni, kot so srčki, zvezdice in podobno.

Osvežilci Wunder-Baum so preprosti za uporabo - samo odpremo embalažo in obesimo drevesce na ogledalo ali drugo primerno mesto v avtomobilu. Lahko trajajo do nekaj tednov ali celo mesecev, odvisno od intenzivnosti dišave in uporabe avtomobila.

Kljub svoji preprostosti so osvežilci Wunder-Baum zelo učinkoviti pri odpravljanju neprijetnih vonjav v avtomobilu.

79 Izdelkov

Podatki

Vonji
Bubble gum

Določene reference

ean13
7612720201006
Komentarji (0)

Wunder-Baum - Bubble Gum

2,10 €