• Nov
Wunder-Baum Beach Days
0

Wunder-Baum Beach Days

2,10 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi
7612720201006

Wunder-Baum Beach Days je dišava za avto, ki vas popelje na mirno in sproščujoč dan na plaži. Dišava vključuje note nerolija*, mošusa in belih cvetov, ki se sproščajo v zrak in vzbujajo občutek pomirjenosti ter spomine na čudovite poletne dni.

*Neroli je eterično olje, ki se pridobiva iz cvetov grenivke (Citrus aurantium var. Amara). Ima sladek, cvetlični vonj z notami citrusov in rahlo grenkobo. Neroli se pogosto uporablja v parfumski industriji zaradi svojega edinstvenega vonja, prav tako pa se uporablja tudi v aromaterapiji zaradi svojih pomirjujočih učinkov.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Wunder-Baum je blagovna znamka avtomobilskih osvežilcev zraka, ki so priljubljeni po vsem svetu. Gre za majhne, dišeče papirnate ali plastične drevesce, ki jih lahko obesimo v avtomobilu, da nevtralizirajo neprijetne vonjave in ustvarijo prijetno dišavo v notranjosti avtomobila.

Osvežilci Wunder-Baum so na voljo v številnih dišavah, od klasičnih vonjev, kot so češnja, vanilija in citrusi, do bolj nenavadnih, kot so vonj po kokakoli ali čokoladi. Poleg klasičnih oblik drevescev so na voljo tudi drugi dizajni, kot so srčki, zvezdice in podobno.

Osvežilci Wunder-Baum so preprosti za uporabo - samo odpremo embalažo in obesimo drevesce na ogledalo ali drugo primerno mesto v avtomobilu. Lahko trajajo do nekaj tednov ali celo mesecev, odvisno od intenzivnosti dišave in uporabe avtomobila.

Kljub svoji preprostosti so osvežilci Wunder-Baum zelo učinkoviti pri odpravljanju neprijetnih vonjav v avtomobilu.

58 Izdelkov

Podatki

Vonji
Summer

Določene reference

ean13
7612720201006
Komentarji (0)

Wunder-Baum Beach Days

2,10 €