• Nov
Wunder-Baum Café ☕️
0

Wunder-Baum Café ☕️

2,10 €
Stanje zalog: Zelo visoko
Na zalogi
7612720201006

Wunder-Baum Café je dišava za avto, ki vas bo s svojo dišavo popeljal v vašo najljubšo kavarno. Ustvarja bogat in oreščkast vonj sveže mlete kave, sladke smetane in tople vanilije, ki bo vaš avtomobil napolnil s prijetnim vonjem.

  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard

Wunder-Baum je blagovna znamka avtomobilskih osvežilcev zraka, ki so priljubljeni po vsem svetu. Gre za majhne, dišeče papirnate ali plastične drevesce, ki jih lahko obesimo v avtomobilu, da nevtralizirajo neprijetne vonjave in ustvarijo prijetno dišavo v notranjosti avtomobila.

Osvežilci Wunder-Baum so na voljo v številnih dišavah, od klasičnih vonjev, kot so češnja, vanilija in citrusi, do bolj nenavadnih, kot so vonj po kokakoli ali čokoladi. Poleg klasičnih oblik drevescev so na voljo tudi drugi dizajni, kot so srčki, zvezdice in podobno.

Osvežilci Wunder-Baum so preprosti za uporabo - samo odpremo embalažo in obesimo drevesce na ogledalo ali drugo primerno mesto v avtomobilu. Lahko trajajo do nekaj tednov ali celo mesecev, odvisno od intenzivnosti dišave in uporabe avtomobila.

Kljub svoji preprostosti so osvežilci Wunder-Baum zelo učinkoviti pri odpravljanju neprijetnih vonjav v avtomobilu.

90 Izdelkov

Podatki

Vonji
Coffee ☕️

Določene reference

ean13
7612720201006
Komentarji (0)

Wunder-Baum Café ☕️

2,10 €